• Марка: Мармот
  • Кат. номер: 978-619-7241-46-4

Чудният нов свят

25,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Текст: Марин Трошанов

Илюстрации и добавена реалност: Николай Михайлов

С героите на Чудомир Драгнев

Художници елементи: Драгомир Драганов, Цветелина Илчева

Консултант графичен дизайн: Емануела Беловарски

Корица: интегрална

брой стр.: 96

ISBN 978-619-7241-46-4

 

В изоставената фабрика между Пукнатината, хълмовете и стария кактус пет метални създания, не по-големи от човешка длан, се пробуждат за нов живот.Те черпят енергия от тайнствен Източник – през деня усърдно пазят цветната си градина от набезите на свирепи вредители, пясъчни бури и киселинни дъждове, а нощем сънуват причудливи сънища. Изневиделица се появяват сеещите опустошение и разруха гадини. Ще устои ли Чудният нов свят на тази нова неочаквана опасност?

 

Предстои ви наистина забележително пътуване с невероятните герои на Чудомир Драгнев, богатите илюстрации на Николай Михайлов и красивата история на Марин Трошанов.
Книга свят, която ще ви погълне.

В книгата ще намерите инструкции как да визуализирате добавена реалност чрез QR кодовете, които съпътстват историята. Тя е част от процеса на създаване на изображенията от Николай Михайлов (3D артист).

 

За създателите:

 

Марин Трошанов
Пише фантастична и детска проза, поезия, сценарии за комикси и популярни статии. Носител е на престижни международни и национални награди за литература, сред които „Перото“ (2019 г.) и „Константин Константинов“ (2020, 2022 г.)

 

Чудомир Драгнев
Чудомир е самоук скулптор и иноватор в сферата на метала. Осъзнавайки важността на рециклирането в наши дни, той дава своя пример чрез произведенията си. Използва нестандартни методи на обучение, с което цели да обогати метала като изкуство.

 

Николай Михайлов
Работи от 1998-а като аниматор, визуализатор и режисьор за архитектурни, телевизионни, кино и уеб проекти. Сертифициран инструктор по 3dsMax и V-Ray. Дълбоко вярва в нуждата от по-качествено и адекватно на съвременната ера образование.