• Марка: Меченосец

Опашати непознати

20,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Автор: Събина Георгиева
Илюстрации: Силвия Иванова
Издателство: Меченосец
Награди: "Бисерче вълшебно" 2022
Възраст: 3+
Корица: Твърда корица
Брой страници: 44
 
ISBN: 9786199204702

 

„Опашати непознати“ разказва историите на пет кучета. Преживели различни трудности и с видимо неприветливо поведение, Джина, Марли, Тото, Титан и Лайка не допускат никого до себе си. Ще срещнат ли разбиране? Опознайте ги, за да научите какво се крие зад техния лай.

Това е една книга за емоциите, емпатията и прошката. Книга, която ни напомня, че четириногите имат нужда от пространство и разбиране - също както и хората. „Опашати непознати” възпитава както любов към животните, така и зачитане на околните като цяло. Петте истории ще ви дадат повод за ценни разговори у дома. А в образите на кучетата децата и възрастните могат да разпознаят частица от себе си.


Събина Георгиева пише дебютната си творба „Опашати непознати", вдъхновена от децата си и любовта към животните. 


Силвия Иванова се занимава с анимация, илюстрация и режисура и е голям любител на животните. Красивите илюстрации в „Опашати непознати" са нейната интерпретация на образите на четириногите приятели.

 

"Опашати непознати" е носител на наградата "Бисерче вълшебно" за 2022 година в следните категории: второ място в категория “Откриватели” 5-7г. и първо място в категория “Бъдещи читатели с мнение” (до 5г.).