Парти

Еко парти за деца и бебета с нашите биоразградими балони

 

Още преди появата на новия член в семейството се задават редица поводи за тържества като парти за разкриване на пола на бебето, бейби шауър парти, изписване на бебето, посрещането му у дома, парти за 40-ия ден и погачата, отбелязване на месечинки, прощапулник, кръщене, първи рожден ден и т.н.

Повечето деца, освен с подаръци, игри и играчки, свързват празниците с балони. За съжаление балоните са сериозен замърсител на околната среда и са опасни за животните. Според проучвания те представляват сериозен риск за смъртността на дивите птици. Попадайки в природата те често биват бъркани с храна от птици, морски костенурки, делфини, китове и риби. Затова дори и да използвате биоразградими балони за вашите тържества е от изключително значение да бъдат изхвърляни в контейнера за боклук. Балоните, които сме подбрали за вас са изработени от естествен материал, извлечен от каучуковите дървета и се разграждат с темпото на паднало от дървото листо. Отговарят на всички стандарти за безопастност и могат да бъдат пълнени както с хелий, така и с обикновен въздух.

За висяща декорация на тържеството можете да използвате и нашите еко гирлянди със знаменца от плат, които могат да се използват многократно. Изработени от 100% памук със сертификат Oeko-Tex. Разбира се, биха могли да послужат и за украса на детската стая.

Надяваме се съвсем скоро да успеем да ви предложим и еко свещички за рожден ден, изработени от пчелен восък.

В тази секция ще откриете още и картички за рожден ден с авторските илюстрации на варненската художничка Ивайла Стоева / miia.

Филтри
Цена