• Начало /
  • Плащане, доставка и условия за връщане на продукти

Плащане, доставка и условия за връщане на продукти

 

 

Уважаеми клиенти,

 

за Ваше удобство в онлайн магазина ни можете да заплатите избраната от Вас стока с дебитна / кредитна карта или с наложен платеж. Разбира се, заплащането може да бъде извършено и при лично взимане от нашия физически магазин на бул. "Княз Борис I"21 в град Варна. На място приемаме както кешови, така и картови плащания чрез ПОС терминал. 

 

При заплащане с наложен платеж:

 

С наложен платеж, изплащан чрез пощенски паричен превод - заплащате стойността на поръчката си, при получаването ѝ от куриера.

 

При заплащане с карта:

 

С дебитна или кредитна карта - заплащате стойността на продуктите, заедно със стойността за доставка спрямо метода и тарифата на куриерската услуга.

  • Ще бъдете пренасочени към сигурна страница за защитено онлайн плащане на виртуалния ПОС терминал на myPOS, където въвеждате данните на вашата карта.
  • Трансакцията Ви се визуализира като успешна при получаване на авторизацията ѝ

ВНИМАНИЕ:

 

Важно е да знаете, че ТРИЙХАУС.БГ ООД като търговец НЯМА достъп и не записва въведената от Вас картова информация при онлайн разплащания като номер и валидност на карта, CVV2 или CVC2 код, 3-D парола или секретен код. Тази високочувствителна информация е достъпна единствено от myPOS Виртуален ПОС терминал, а сигурността при въвеждане на личните данни се осигурява чрез най-съвременните криптиращи технологии, усъвършенстван мониторинг, както и спазване на всички необходими изисквания в индустрията за навременното предотвратяване на измами.

Личните данни, които ние от ТРИЙХАУС.БГ ООД събираме от клиентите си включват само необходимите за доставка - име на получател, точен адрес, телефон и и-мейл.

 

Доставка:

 

Доставките се извършват от куриерска фирма "Speedy"

  •  срокът за доставка е до 5 работни дни*

Опция за получаване на поръчка от нашия физически магазин в град Варна (бул. "Княз Борис I" 21)

  • с опцията лично получаване НЕ плащате такса за доставка
  • очаквайте и-мейл, с който ще Ви уведомим, че поръчката Ви е готова за получаване от наш магазин

* Срокът се отнася за поръчки, направени до 14.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 14.00 ч., се удължава с един работен ден.

** При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, срокът за доставка е възможно да бъде удължен.

*** Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата поръчка, ще се свържем с Вас, за да Ви информираме.