Съкровищница

Изненади от нашата съкровищница

 

В тази категория сме събрали всичко, което е така да се каже „извън кутията“. Тук ще откриете невероятно красивия дневник „Добавка Детство“ в розово или синьо, който е чудесен подарък за новородено, първи рожден ден, кръщене, прощапулник и т.н. Изработен с ленена корица и книгоразделител, страниците му съдържат въпроси за всеки ден от живота на вашето дете, щастомер, интерактивни полета за рисуване, попълване, залепяне, страница „Не искам да забравя“, страници с цитат, както и страници с думи, които всяко дете трябва да чуе. Създаден от творчески екип във Варна, с този подарък определено ще се отличите на бебешкото парти.

 

Артикули с авторски илюстрации

 

Тук ще откриете и мини скицниците за рисуване с моливи с авторски илюстрации на Ивайла Стоева / miia. Компактният размер на скицника го прави изключително подходящ за всекидневието, за записване на важните неща или дори просто драсканици за релаксация. Хартията е подходяща за рисуване с графит, въглен, креда, туш, тънкописци, маркери, моливи и дори сух и восъчен пастел.

Малките скицници са едни от най-продаваните ни продукти в магазина заради достъпната им цена. Често биват допълвани с мини портмоне или несесер за идеен за малки и пораснали госпожици. С авторските илюстрации на miia при нас ще откриете още картички за рожден ден, тетрадки, моливници, калъфи за книга, значки и магнити.

Игри с карти

 

В тази категория сме приютили още един от най-продаваните артикули във физическия ни магазин във Варна – „Ангелчета за заспиване“. Това са 20 броя карти от плътен картон с приказните илюстрации на Петя Евлогиева, подредени в картонена кутийка с капаче, което се затваря с магнит. В кутийката ще откриете и тънка книжка със стихчета към всяка илюстрация. Картите могат да бъдат използвани за кратка и успокояваща игра за лека нощ.

Занимателните карти с българската азбука и с числата от 1 до 10 от блогърката Надежда Генчева също попадат в нашата съкровищница. С тяхна помощ родители могат да развият уменията на децата си, да провокират любопиствотро и необходимостта от нови знания.

Филтри
Цена